skip to Main Content
(0546) 455 800 info@hudsons.nl

Reserveren

Heeft u een bijzondere zakelijke bijeenkomst, denk dan ook eens aan Hudsons. Het is ook een prachtige plek voor een zakelijke bijeenkomst waar je echt niet voor naar de heide hoeft. Een goede catering is immers het ideale visitekaartje voor uw relaties. Van een perfecte bitterbal tot grand buffet. Zakelijke lunches, diners of feesten, we zijn er voor al uw zakelijke inspanning en ontspanning. Wat het ook is, het moet altijd prikkelend zijn en voor inspiratie zorgen.

Met de gastvrijheid en inzet die u van ons mag verwachten en met de unieke ambiance van Hudsons in Almelo. Kom eens langs en overtuig uzelf!

Feestlocatie

Hudsons verzorgt complete arrangementen, geheel aangepast op uw wensen. Zo kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke familiaire aangelegenheden, zoals een familiefeest met buffet, een bruiloft met diner en live muziek. Voorafgaand aan uw komst maken wij op locatie met u een afspraak. Op deze manier kunnen wij uw wensen doornemen en een arrangement op maat voor u samenstellen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0546) 455 800 of door een e-mail te sturen naar info@hudsons.nl.

Back To Top